RIP Peter Lea


RIP Peter Lea

Outsmart The Thief


Titanium

Latest topics
» MotorHome ENGINE Battery
by daveandsan Today at 20:35

» Photos Christmas 2017
by jimbohorlicks Yesterday at 21:08

» 9b. Xmas Meet At Whittingham Club, Goosnargh, Nr Preston 9th to 14th Nov 2017
by Ambilkate Thu 16 Nov 2017 - 20:35

» Electric Kettle
by Polly Wed 15 Nov 2017 - 13:52

» Newbie
by Polly Mon 13 Nov 2017 - 22:35

» Hello, People
by Honey Sat 11 Nov 2017 - 8:09

» For Sale - Carthago chic C line i51 Fiat Ducato 3.0L
by KSH Sat 28 Oct 2017 - 20:21

» 2017 AGM
by Polly Thu 26 Oct 2017 - 18:40

» NEC
by Chocy boy Sat 21 Oct 2017 - 22:28

» happy birthday Ken
by Ambilkate Sat 14 Oct 2017 - 19:34

» 9. British Musical Fireworks Southport, Sept 29th to Oct 2nd - 3 nights - CANCELLED
by KSH Tue 10 Oct 2017 - 1:24

» Stolen from Carshorton surrey on 3-10-17 - NX55 CXU
by KSH Mon 9 Oct 2017 - 10:24

» Is it better to buy from a Dealer close to you.
by debbie Thu 5 Oct 2017 - 11:22

» Motor-Homers AGM 2017
by Polly Sun 1 Oct 2017 - 14:02

» looking for some winter sunshine
by The Burchies Mon 25 Sep 2017 - 18:25

» New Dometic Fridge
by cls Sun 24 Sep 2017 - 21:36

» STOLEN - BC11 WYJ, from Belgrave Tamworth 24/09/17
by KSH Sun 24 Sep 2017 - 20:59

» 8a. Haxey Quays Misterton - 21st to 26th Sept
by madeinyorkshire Sun 24 Sep 2017 - 17:00

» YM07KOU ford transist stolen from West Bridgford
by Vicky1 Tue 12 Sep 2017 - 0:26

» Auto-Trail badge
by rebbyvid Tue 5 Sep 2017 - 20:06

» RIP Larry (Sharly)
by Chocy boy Thu 31 Aug 2017 - 8:40


Solar panel problem

View previous topic View next topic Go down

Solar panel problem

Post by Chameleon on Tue 13 May 2014 - 20:57

I think my solar panel regulator (or whatever it's called) appears to have failed.
I am getting power from the panel.  The charger light is flashing green  but the battery condition light, which was amber when panel was charging and green when battery was fully charged, is now out not shining at all..
New battery was showing 12.5 but is now showing 12.4 so think that confirms no charge to battery.  All fuses are ok.
Do you think the regulator has failed?
avatar
Chameleon



Posts : 1199
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by KSH on Tue 13 May 2014 - 21:08

Is there a fuse in the line between the battery and the regulator Joyce?

_________________
Ken



Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?


Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
KSH



Posts : 6207
Join date : 2012-11-13
Age : 56
Location : Accrington

http://www.kenhacking.co.uk

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by Chameleon on Tue 13 May 2014 - 21:27

Yes Ken. We checked it and it was ok.
avatar
Chameleon



Posts : 1199
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by KSH on Tue 13 May 2014 - 22:19

Have you put a meter on it to test it? start at the regulator

_________________
Ken



Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?


Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
KSH



Posts : 6207
Join date : 2012-11-13
Age : 56
Location : Accrington

http://www.kenhacking.co.uk

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by Chameleon on Tue 13 May 2014 - 22:22

Going to try and get Andrew to check that tomorrow because I tried with a multimeter but don't really know what I am doing.
avatar
Chameleon



Posts : 1199
Join date : 2013-03-16
Age : 37

Back to top Go down

Re: Solar panel problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum