Motorhomes, Campervans, Van Conversions and Caravans All Welcome
 
HomeHome  SearchforsitesSearchforsites  EventsEvents  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  
Thanks for visiting Motor-Homers.co.uk - Sponsored By Outsmart The Thief Ltd - A motorhome club owned by its members, Please register to join us for a chat - IT'S FREE TO JOIN ~~~~~ Your next Motor-Homers meet is: Motor-Homers Xmas meet, Shrewsbury showground, 22nd to 26th November ~~~~~ Please CLICK HERE to view all of our rallies in 2018
Latest topics
» Smeaton Lakes, Newark
by Adele Yesterday at 20:36

» Cake for the Xmas meet
by Suedge53 Yesterday at 20:29

» 2018 AGM
by Adele Wed 14 Nov 2018 - 9:04

» Message from the Chairlady
by Polly Mon 12 Nov 2018 - 20:57

» Our George
by Polly Mon 22 Oct 2018 - 13:57

» Zello
by KSH Sun 21 Oct 2018 - 19:44

» NextBase 412GW
by Polly Sun 21 Oct 2018 - 17:36

» New Members Paddy
by Polly Sun 21 Oct 2018 - 17:28

» a new venue?
by Tom A. Fri 19 Oct 2018 - 17:25

» Christmas Bash Activities
by Ambilkate Wed 17 Oct 2018 - 20:51

» Southport
by Ambilkate Wed 17 Oct 2018 - 20:44

» travelling to Spain
by whistlinggypsy Wed 17 Oct 2018 - 10:28

» Haven Holidays Marton Mere
by Polly Tue 16 Oct 2018 - 18:06

» QUESTION
by tessajoe Fri 12 Oct 2018 - 20:46

» Astle Park Traction Engine Rally
by Chocy boy Thu 11 Oct 2018 - 13:38

» Liverpool Giants 2018
by Ambilkate Mon 8 Oct 2018 - 23:19

» Events Shelter
by Polly Sun 30 Sep 2018 - 18:27

» Gas fires for sale
by KSH Sun 30 Sep 2018 - 13:38

» AGM 2018
by KSH Sun 30 Sep 2018 - 12:02

» Isle of Mull
by Polly Thu 27 Sep 2018 - 19:56

» dogs in eu
by tessajoe Mon 24 Sep 2018 - 17:08


Share | 
 

 Anyone else getting this?

Go down 
AuthorMessage
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Anyone else getting this?   Tue 6 Jan 2015 - 16:27

Cookies issue

By continuing your online browsing, you accept to use Third-services that may set up cookiesBy continuing your online browsing, you accept to use Third-services that may set up cookies.                                                                      [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]

anyone else getting this on every page?

Ta
Back to top Go down
paulmold

avatar

Posts : 80
Join date : 2012-11-20
Age : 67
Location : Mold, North Wales

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Tue 6 Jan 2015 - 16:42

I am now, didn't get it before.
Back to top Go down
KSH


avatar

Posts : 6536
Join date : 2012-11-13
Age : 57
Location : Accrington

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Tue 6 Jan 2015 - 16:45

Has it just started? I'm not seeing it on my phone, I know Debbie had issues with the cookie bar but it cleared

_________________
Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?

Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.kenhacking.co.uk
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Tue 6 Jan 2015 - 18:23

Only getting it on Laptop Ken Chrome
Ok on iPad if that helps
Steve
Back to top Go down
Tugga


avatar

Posts : 871
Join date : 2012-11-15
Age : 25
Location : Bedfordshire

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Tue 6 Jan 2015 - 22:29

Not getting it on my MacBook.
Back to top Go down
whistlinggypsy


avatar

Posts : 4755
Join date : 2012-11-13
Age : 74
Location : Southport

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Tue 6 Jan 2015 - 23:02

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Not getting it on my MacBook.
nor on my mac
Back to top Go down
The Burchies


avatar

Posts : 3968
Join date : 2012-11-15
Age : 105
Location : Bournemouth

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 7:53

Neither on android (Samsung galaxy)
Back to top Go down
Quicksam


avatar

Posts : 1469
Join date : 2012-11-15
Age : 70
Location : NW Leicestershire

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 10:15

Not on my laptop - Chrome, windows 8.1
Back to top Go down
rebbyvid


avatar

Posts : 460
Join date : 2012-11-16
Location : cheshire

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 10:19

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
Not on my laptop - Chrome, windows 8.1
same set up and not on mine
Back to top Go down
http://www.rebbyvid.co.uk
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 12:01

I will check again later clear cookies and see
Can't do it now
Back to top Go down
KSH


avatar

Posts : 6536
Join date : 2012-11-13
Age : 57
Location : Accrington

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 14:40

No problem on my laptop running Windoze 8.1 and Chrome, just deleted them and tried again but as soon as I presssed OK it went and didn't come back, could you (or have you) both tried deleting cookies from Motor-Homers and try again

_________________
Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?

Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.kenhacking.co.uk
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 16:47

Deleted everything on Chrome Ken including passwords, still getting the same

never used IE on this laptop signed in and get the same on IE

Dont know what the problem is

Steve
Back to top Go down
KSH


avatar

Posts : 6536
Join date : 2012-11-13
Age : 57
Location : Accrington

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 16:50

Thats strange Steve, don't know what to suggest, it's nothing I can change here, wonder if its something in security settings etc?

_________________
Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?

Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.kenhacking.co.uk
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 7 Jan 2015 - 17:50

Sent you a PM Ken and i am trying to sourse issue
Steve
Back to top Go down
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 8:17

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
I am now, didn't get it before.
Paul are you using Avast or Zonealarm?
Back to top Go down
paulmold

avatar

Posts : 80
Join date : 2012-11-20
Age : 67
Location : Mold, North Wales

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 9:24

No neither. Still getting it on laptop using IE and windows 7. There is a button for 'more information' but when that is clicked I get 'Error, you haven't the rights to enter this page'
Back to top Go down
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 11:34

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
No neither. Still getting it on laptop using IE and windows 7. There is a button for 'more information' but when that is clicked I get 'Error, you haven't the rights to enter this page'
The same Paul on Chrome new IE and also new Firefox

So it seems not to be the anti virus then

I have sent Ken errors in the element source which may well be the course and Ken is looking into it
Back to top Go down
KSH


avatar

Posts : 6536
Join date : 2012-11-13
Age : 57
Location : Accrington

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 14:04

The "more information" button will work now

_________________
Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?

Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.kenhacking.co.uk
paulmold

avatar

Posts : 80
Join date : 2012-11-20
Age : 67
Location : Mold, North Wales

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 16:23

I use other forumotion forums and don't get the message on them.
Back to top Go down
KSH


avatar

Posts : 6536
Join date : 2012-11-13
Age : 57
Location : Accrington

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 16:34

I'm looking into it Paul, Steves trying a few things for me at the minute, don't know why it shows for some but not others confused

_________________
Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?

Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.kenhacking.co.uk
SandJ


avatar

Posts : 447
Join date : 2012-11-15

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 17:12

Ken using link you sent the link solved it
It shows on first page then goes 
Steve

tried normal way and it stays
Back to top Go down
KSH


avatar

Posts : 6536
Join date : 2012-11-13
Age : 57
Location : Accrington

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 18:43

Paul, can you try it at this address - 
Code:
http://motorhome.forumotion.co.uk/

_________________
Have you visited our [You must be registered and logged in to see this link.] yet?

Keeping Leapys boat sailing [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://www.kenhacking.co.uk
paulmold

avatar

Posts : 80
Join date : 2012-11-20
Age : 67
Location : Mold, North Wales

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Thu 8 Jan 2015 - 20:29

Still shows on first page but not on subsequent pages, same as SandJ
Back to top Go down
Chameleon


avatar

Posts : 1215
Join date : 2013-03-16
Age : 38

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 14 Jan 2015 - 16:03

I have same message on bottom of page. Using Windows 7, Chrome and free Avast antivirus.
Back to top Go down
paulmold

avatar

Posts : 80
Join date : 2012-11-20
Age : 67
Location : Mold, North Wales

PostSubject: Re: Anyone else getting this?   Wed 14 Jan 2015 - 18:32

If you are getting on here from a 'favourites' link, delete it and use the link KHS put on and all should be OK
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Anyone else getting this?   

Back to top Go down
 
Anyone else getting this?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Motor-Homers :: Technical/Help/Advice :: Technical Advice-
Jump to: